Partner Alteco Europe B.V.

Alteco Europe B.V.

Als partner levert Alteco de optimale toegevoegde waarde. We inventariseren, adviseren en zorgen aansluitend voor de perfecte realisatie en nazorg. We kunnen ook eventueel bouwtechnische adviezen uitbrengen. En onze projectmanagers staan altijd voor u klaar. We hebben veel ervaring op ons vakgebied, zijn vertrouwd met de eisen en wensen van de markt, en engineeren, produceren en monteren alle vloeren zelf.

Verhoogde computervloeren Computervloer Altecom 6060
Het computervloeren systeem Altecom 6060 is een verhoogd vloerensysteem dat een hoge mate aan flexibiliteit en installatievrijheid biedt. Bij de computervloeren worden vloerpanelen geplaatst op stalen vijzels. Deze vijzels worden verlijmd of wanneer noodzakelijk vast geschroefd. De panelen zelf blijven uitneembaar, zodat de ruimte eronder intensief bekabeld kan worden en voor werkzaamheden ten aller tijde toegankelijk blijft. Bij grotere bouwhoogten (vanaf ca. 400 mm) kunnen afstandsprofielen voor extra stabiliteit zorgen.

Verhoogde installatievloeren Installatievloer IV1260
Het installatievloersysteem Alteco IV 1260 is tot op heden een van de stabielste en veiligste vloersystemen op de internationale markt. De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en uitneembare panelen in diverse uitvoeringen. De installatievloeren zijn brandwerend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote lucht kanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid.

Verhoogde multiprojectvloeren Multiprojectvloeren – MPV100
Het multiprojectvloersysteem MPV100 bestaat uit een 28mm dikke draagplaat met groef en messing, hiermee verschilt dit type vloer van de traditionele computervloeren. Om toch onder de vloer te kunnen komen, kunnen er inspectie luiken worden aangebracht.
De platen zijn vervaardigd uit met mineraalvezel versterkte calcium sulfaat.
De draagconstructie bestaat uit verzinkte stalen vijzels voorzien van kop- en voetplaten. Deze zijn traploos verstelbaar over + en – 15mm.

Tribunevloeren
Alteco Europe BV heeft de perfecte oplossing in huis voor getrapte vloersystemen in o.a. auditoria / bioscopen / theaters Enkele voordelen op een rij:
- brandveilig / geen extra brandlast
- perfecte akoestische eigenschappen
- hoge belastingsklasse
- vrije goed toegankelijke plenumruimte voor Data/E & W installatie
- korte montagetijd
- modulair bouwsysteem
- vrijheid in vorm en maatvoering
- montage vanaf vlakke bouwkundige vloer

Alteco Europe kan u het totale concept aanbieden inclusief stoelen en vloerbedekking van absolute wereldklasse !

Alteco Europe B.V.
Grensstraat 3
NL-7041 GZ 's Heerenberg 
Telefoon:+31 (0) 314 365 356
Fax:+31 (0) 314 365 478
E-mail:info@alteco.nl